Oslo Døveforening fortsetter med å tilby online trening for tegnspråklige kvinner. Man får direkte kommunikasjon og tilbakemelding på tegnspråk. Instruktøren Siv Fosshaug påpeker at mestring er viktig og det å kjenne at man mestrer og klarer øvelsene du trener er skikkelig motiverende og ikke minst gøy. Det vil bli gitt 1-2 alternativer for noen av øvelsene, slik at man får trening på sitt nivå. Man blir sprekere, orker mer og får bedre livskvalitet. I tillegg sparer man tid på å trene hjemme. Det er aldri for sent å begynne å trene. Siv har en lang og allsidig idrettsbakgrunn. Hun har blant annet 6-årig idrettsutdannelse og aerobic-instruktørkurs fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun trener veldig variert og mener at allsidighet er nøkkel til motivasjon for at trening blir en livsstil.

Sirkeltrening:
Mandag kl.19.30-20.30. Oppstart 29. august. Sirkeltrening er tøff og høyintensiv treningsøkt med styrke og kondisjonsintervaller på ulike stasjoner, hvor man blir sterkere og mer utholdende.
Utstyr: Matte og hantler (små og store vannflasker kan også brukes istedenfor)

Pilates:
Onsdag kl.19.30-20.30. Oppstart 31. august. I Pilates trener man opp kjernemuskulatur, styrke og smidighet med fokus på konsentrasjon, balanse, pust og avspenning.
Utstyr: Matte, lange og korte strikk og soft pilates ball.

Yoga:
Søndag kl. 20-21. Oppstart 4.september. Klassisk yoga med inspirasjon fra Hatha, hvor man gjennomfører ulike stillinger sammen med pusteteknikker. Timen avsluttes med liggende avspenning. Utrolig deilig å avslutte helga med yoga før man tar fatt på en ny uke.
Utstyr: Matte, yoga bands (tau eller skjerf kan brukes istedenfor) og evt. Yoga blokker (frivillig)

Påmelding:
Det er mulig å melde på 1, 2 eller 3 av gruppetimene.
15 ukers trening fra uke 35 – 50, bortsett fra høstferie i uke 40. 15 deltaker per gruppe.
Påmelding er bindende. Dere får tilgang til en lukket gruppe på Facebook med lenke til Zoom. Mulig å logge på 10 minutter før start. Online trening ble fullbooket på kort tid. Lurt å være raskt ute.

Kursavgift:
For medlem av ODF: Kr. 375 for hver treningsperiode (sirkeltrening, pilates eller yoga)
For medlem av NDF: Kr. 420 for hver treningsperiode (sirkeltrening, pilates eller yoga)
For ikke medlem av ODF/NDF: Kr. 700 for hver treningsperiode (crosstraining, pilates eller yoga)

Påmelding innen mandag 22. august på https://no.surveymonkey.com/r/onlinetrening322

Hvis du har annet spørsmål, ta kontakt med Niels Kristensen på frivillig@odf.no. Niels svarer etter 15. august. Man betaler kursavgiften etter at man har fått bekreftelse om plass.

Utstyr:
Man finner de fleste utstyrene i sportsbutikker. Ellers kan man kjøpe på tights.no. Følgende utstyr trenger man til følgende treningsgruppe:

o Alle treningsgruppene: Yoga matte (4-6 mm tykk)
o Stasjonstrening: Manualer – kan bruke vannflasker
o Styrke og Pilates: Kort strikk – Booty Builder Minibands, 4-Pack
o Styrke og Pilates: Lang strikk – Power band (finnes forskjellige styrke)
o Pilates: LEVITY Premium Fitness – Pilates Rolling Ball 25cm
o Yoga: 2 yoga blokk
o Yoga: Yoga band – kan bruke tau, hundebånd, skjerf

Hopp rett ned til innholdet