Vil du bli støttekontakt eller avlastningshjem for to gutter på 3 og 6 år i regi av Oslo kommune?

Vi ønsker oss en god og omsorgsfull person/personer som kunne vært våre støttekontakter og/eller avlastningsfamilie. Vi ønsker at denne/disse personene er gode på tegnspråk slik at vi kan lære oss å kommunisere og forstå verden rundt oss.

Vi er to gutter på 3 og 6 år som har nedsatt hørsel og holder på å lære oss tegnspråk og noe talespråk. Vi har lært mye det siste året, men vi har fortsatt så mye å lære. Vi har ikke fått det vi trenger av nødvendig omsorg og stimuli for å lære tegnspråk/talespråk så langt i livet, så av og til er det vanskelig å regulere egne følelser, forstå verden rundt oss og gjøre oss forstått.

Vi leker, vi løper, vi krangler litt og kan være uenige, og vi har egne meninger. Derfor trenger vi personer som er tålmodige, er gode på å se våre behov, engasjerte og gode til å samarbeide med de andre voksne rundt oss.
Gjennom vår oppvekst så har vi hatt flere nære personer som har blitt borte for oss, så vi ønsker oss en person eller personer som vil stå i stillingen over lengre tid. Vi skiller ikke på kjønn og alder så oppfordrer alle omsorgsfulle voksne med god tegnspråkerfaring til å søke.

Er du den personen vi leter etter?

Ta kontakt med Lena Rosmo Dybvad, Oslo kommune, tlf: 971 44 126, lena.rosmo.dybvad@bna.oslo.kommune.no

Hopp rett ned til innholdet