Daglig leder Vidar R. Sæle tok kontakt med TV2, grunnet manglende teksting av alpin og langrenn i romjulen.
Han fikk svar den 29.desember 2021, og svaret fra dem var:
“Pga begrenset kapasitet hos leverandør blir det ikke liveteksting av sport i TV2 i julen. TV2 er ikke forpliktet til å tekste disse sendingene. Vi synes det er leit at det blir slik da vi opprinnelig hadde ønsket å gi dette tilbudet til våre seere.”
Oslo Døveforening har sendt en epost til Norges Døveforbund i dag og oppfordrer dem å følge opp eventuelt politisk.
Tidligere i år, tok Oslo Døveforening saken med media og Discovery da de ikke tekstet OL i sommer, men etterhvert kom tekstingen. Det samme skjedde med TV3 i desember, kom tekstingen på plass etter at vi tok kontakt.
Nå er det altså ingen teksting på TV2 av sporten i julen!
MEN vi anbefaler dere å følge med på Svensk TV, der tekster de sporten i julen, på side 199!
Hopp rett ned til innholdet