Oslo Døveforening og Døves sjakkforening ønsker alle hjertelig velkommen til digitalt sjakk-kurs. Utvikle deg som sjakkspiller hjemme i din egen stue!

Første kurskveld blir onsdag 20. januar kl 20-21, deretter blir det kurs hver onsdag åtte ganger fremover. Vi bruker plattformen Zoom og alle påmeldte får lenke direkte. Det er flott om du kan være med alle gangene, men ikke et krav.

Kurset passer for alle, både nybegynnere og erfarne spillere. Hvis du aldri har spilt sjakk før, men ønsker å lære det helt fra bunnen av, ta kontakt med Paal på paalrp@hotmail.com, så lager vi et gratis ekstra grunnkurs først.

Lærer er Volodymyr Zabolotny fra Ukraina. Han er sjakkmester og for tiden elev ved Ål folkehøyskole og kurssenter for døve.

Egenandel er 200 kroner for hele kurset med åtte kurskvelder.

Påmelding til frivillig@odf.no innen mandag 18. januar!

Velkommen!

Hopp rett ned til innholdet