Ny lenke til spørreundersøkelsen: https://no.surveymonkey.com/r/MXW95TK.

Ny lenke, grunnet oppdaget feil på spørsmål nr 7 kunne bare krysse av 1 valg. Vi har rettet opp, så ny lenke kan krysse av flere alternativer. De som allerede har svart, kan bestemme selv om å sende på nytt. Vi beholder den gamle lenken til å lage rapport uansett.

Svarfrist å svare på denne undersøkelsen er 25. juni.

Hvorfor en spørreundersøkelse?

Vi ønsker kvinner svarer på spørreundersøkelsen for Kvinneforeningen. Vi ønsker å finne ut hva du mener om kvinneforeningen og hva du ønsker av tilbud.  Undersøkelsen er åpen for alle kvinner som kan svare på denne, uavhengig om du er medlem eller ikke.

Kvinneforeningen hadde årsmøte 10. mars og valgkomiteen klarte ikke å skaffe nye til styret. Det står igjen Veesin F. Bjørke som har 1 år igjen i styret som nestleder.

Årsmøtet ble enige om at kvinneforeningen tar en pause frem til første tirsdag i september. Veesin Florida Bjørke og Alena Kubik sender derfor ut en spørreundersøkelse til medlemmene og alle andre der de skal finne ut hva vi skal gjøre med Kvinneforeningen fremover.

Håper du kan bidra til å hjelpe oss.

Lurer du på noe om undersøkelsen så kan du gjerne ta kontakt med oss, Veesin, veesinb(a)hotmail.com eller Alena, kubika61(a)gmail.com.

Mvh
Oslo Døves Kvinneforening
Veesin F. Bjørke og Alena Kubik

Hopp rett ned til innholdet