Alexei Svetlov er født i St.Petersburg, hvor han allerede 5 år gammel kom inn på den annerkjente “Childrens Art Studio” ved Hermitage Museet. Senere studerte han på det russiske kunstakademiet “The Imperial Academy of Art” i St.Petersburg.

Kunstneren bor og arbeider i dag i Stockholm. Alexei Svetlov er døv, men det har på ingen måte forhindret ham i utøvelsen av sin kunst. Hans værker er helt unike, han formidler en forunderlig verden med en blanding av en surrealistisk og realistisk verden med klare humoristiske undertoner. Svevende hus holdt oppe af luftballonger, blandet med sporvogner og jernbaner er noen av hans foretrukne motiver. Han utfordrer betrakteren, samtidig som han tar oss med på en reise, inn i sitt vidunderlige univers fullt av farver og humor.

Utstillingen varer til 22. september 2019 på Galleri Ramfjord, Schwensensgate 1 (Ikke langt fra Bislett stadion)

Se mer på: http://www.galleriramfjord.net/427537978

Hopp rett ned til innholdet