LEV SJØL – EN GUIDE TIL LIVET MED JONI MITCHELL OG JAN EGGUM hadde premiere på Oslo Nye Teater i 2017 og nå tar vi med oss skrangleshowet vårt til Oslos beste område: Tøyen! FORHÅNDSSALG IS KING, som dem sier i USA. Baren er åpen og det er god stemning på byens beste østkant. Velkommen!

OM LEV SJØL:
Alle mennesker har to grunnleggende, basale ting felles: vi blir alle født, og vi skal alle dø. Midt i mellom de to punktene utspiller livet seg, og det er nettopp dét store rommet Julie Støp Husby synes er så abnormt skummelt. Hun er kanskje unaturlig redd for det meste, i hvert fall for det de fleste mennesker tilsynelatende finner helt naturlig. Eller er vi alle egentlig like redde?
I konsertforestillingen Lev sjøl – En guide til livet med Joni Mitchell og Jan Eggum prøver skuespiller og sanger Julie Støp Husby med humor, alvor og selvutlevering å nærme seg de store spørsmålene i livet, ved hjelp av to av vår tids kanskje største visekunstnere, Jan Eggum og Joni Mitchell. Kan disse gi oss noen svar, og hva har de til felles?

Pianist og arrangør Simon Revholt har gitt kjente låter ny, musikalsk drakt. Med seg på laget har han Morten Michelsen (blås) og Jo Fougner Skaansar (bass).

Hopp rett ned til innholdet