Nå nærmer det seg den internasjonale døveuken og tegnspråkdagen den 23. september. Det vil være flere arrangementer i Oslo gjennom hele uken med ulike temaer. Norges Døveforbund Oslo har ansvaret for arrangementet den 20. september. Vi skal ha en panelsamtale om språkloven og hva NOU sier om språkmiljøets involvering og ansvar fra grunnen av, samt hvilken rolle døveforeninger spiller.

Arrangementet vil vare fra kl. 17 til 20 på Sentralen, 4. etasje, i “Gymsalen,” som ligger i Øvre Slottsgate 3. Det vil også bli livestreamet, slik at alle kan følge samtalen selv om de ikke bør i Oslo eller ikke har mulighet til å delta. Det vil være tolk tilgjengelig.

Dette er en flott mulighet til å lære og diskutere hvordan vi kan skape et tegnspråklig samfunn!

Merk datoen 20. september, og vi ser frem til å se deg der!

 

Hopp rett ned til innholdet