Vi fortsetter med online trening for tegnspråklige kvinner i pilates og yoga.  

 

Man sparer tid på å trene hjemme. Det blir vist, forklart og gitt tips om hvordan man kan trene riktig. Det vil bli gitt et par alternativer for noen av øvelsene, slik at man får trening på sitt nivå. Det viktigste er å bevege seg, holde seg i form og ha det gøy. Instruktøren, Siv Fosshaug, en lang og allsidig idrettsbakgrunn og blant annet 6-årig idrettsutdannelse fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun har bred erfaring fra ulike typer gruppetrening. 

 

Pilates
Onsdag kl.19.30-20.30. Oppstart 30.augus. I Pilates trener man opp kjernemuskulatur, styrke og smidighet med fokus på konsentrasjon, balanse, pust og avspenning. 

Utstyr: Matte, lange og korte strikk og soft pilates ball. 

 

Yoga
Søndag kl. 20-21. Oppstart 3.september. Klassisk yoga med inspirasjon fra Hatha, hvor man gjennomfører ulike stillinger sammen med pusteteknikker. Timen avsluttes med liggende avspenning. Utrolig deilig å avslutte helga med yoga før man tar fatt på en ny uke. 

Utstyr: Matte, yoga bands (tau eller skjerf kan brukes istedenfor) og evt. Yoga blokker (frivillig) 

 

Påmelding: Det er mulig å melde på en eller begge gruppetimene. 

Det blir 15 ukers online trening fra uke 35– 50 bortsett fra høstferie i uke 40. Påmelding er bindende. Det må være minimum 10 personer per gruppe. Det blir maks 20 per gruppe. Pilates er populært og blir fort fullbooket. Dere får tilgang til en lukket gruppe på Facebook med lenke til Zoom. Mulig å logge på 10 minutter før start. 

 

Kursavgift:
For medlem av ODF: Kr. 650 per gruppe
For medlem av NDF: Kr. 700 per gruppe
For ikke medlem av ODF/NDF: Kr. 1000 per gruppe 

Påmelding innen søndag 27.august på https://no.surveymonkey.com/r/7TFPN2K. 

 

Hvis du har annet spørsmål, ta kontakt med Federico Gianasso på frivillig@odf.no. Man betaler kursavgiften etter at man har fått bekreftelse om plass. 

 

 

 

Hopp rett ned til innholdet