Hei alle medlemmer!

Vi, programkomiteen, trenger deres innspill angående forskjellige temaer for våre kommende tegnspråkkaféer og frie faglige fredager. Vi ønsker å skape et variert og interessant program, og derfor er vi avhengige av deres ideer og forslag.

Vi oppfordrer dere til å ta kontakt med oss på e-post for å dele deres tanker. Del gjerne hvilke temaer dere synes ville være spennende å utforske i våre arrangementer. Enten det er aktuelle emner innenfor tegnspråk, kultur, historie, eller andre relevante områder, er vi åpne for alle forslag.

Vi setter stor pris på deres deltakelse og ser frem til å høre fra dere. Send oss en e-post på frivillig@odf.no med deres ideer og forslag. Sammen kan vi lage fantastiske arrangementer som både underholder og informerer.

Takk for deres engasjement, og vi ser frem til å lese deres innspill!
Hilsen fra programkomiteen.

 

Hopp rett ned til innholdet