www.oscarsborgmuseer.no

Det er avlyst på grunn av få påmeldinger.

2 time med guide på øya kl 11:30 med to tegnspråktolk hvis får tolk
Oscarsborgs historie fra ca. 1640
Befalskolen på Oscarsborg
Opptakten til andre verdenskrig

Senkningen av Blücher 9. april 1940
Hovedbatteriet
Festningsmuseet
Torpedobatteriet
Med mer

Du får se kanonene i Hovedbatteriet og være med inn i Torpedobatteriet, sistnevnte var lenge hemmelig og anses av mange som “det aller helligste” på Oscarsborg. Du fryser litt på ryggen når du hører historien og står akkurat der det skjedde.

Dere tar fergen fra Sundbrygga selv. Vi skal møtes der minst halvtime før avgang med ferge. Ferge går bare 5 minutter til øya. (billetter kjøper dere selv i automater på brygga, kr 120,- t/r) og over til Oscarsborg. Når dere går i land, går dere ca. 100 meter rett frem, til der gresset begynner. Det er Helikopterplassen og der møter dere guiden deres.

Du kan melde deg på
eller epost:

11.juni kl 11:30
Påmeldingsfrist 1.juni

Hvis for få påmelding, da avlyser det.

Hopp rett ned til innholdet