Utdanningsetaten har i samarbeid med Vetland og Nydalen skoler fått midler til å invitere søsken og andre til tegnspråkkurs skoleåret 2021-2022. Midlene er gitt av Utdanningsdirektoratet, og vi får faglig støtte fra Statped. For å nå fram med disse tilbudene til flest mulig, ber vi dere om hjelp til å spre informasjon, da vi vet at dere er i kontakt med mange som kun være interessert.

Vi planlegger for 8.-13.: https://nydalen.vgs.no/nyhetsarkiv/tilbud-om-opplaring-i-tegnsprak/

For mellomtrinnet, 5.-7.trinn, vil Vetland komme med følgende tilbud:
Har du lyst til å ta et tegnspråkkurs?

Fra høsten 2021 planlegger Osloskolen å sette opp kurs i tegnspråk for elever på 5.-7. trinn. Kurset er for elever som vil lære tegnspråk for lettere å kommunisere med søsken. Undervisningen vil foregå på Vetland skole en ettermiddag i uken.

Vi vil gjerne høre fra deg som
• har en tegnspråklig søster eller bror,
• ønsker å lære tegnspråk for å kunne prate med din tegnspråklige søster/bror og
• går på 5.-7. trinn

Meld din interesse via skjemaet dette skjemaet Tegnspråkkurs for søsken av tegnspråkbrukere. Fyll ut skjemaet sammen med en foresatt. Dette er ikke en endelig påmelding. Vi vil kontakte dere med mer informasjon om kurset når vi har flere detaljer.

Har dere spørsmål?
Ta kontakt med Ingvild Hodne Titlestad
ingvild.titlestad@osloskolen.no

Hopp rett ned til innholdet