– I Oslo er treningssentrene stengt i flere måneder.
– Har du hjemmekontor eller jobber daglig foran PC/laptop i mange timer?
– Bruker du mye videonettprat i samtaler og møter?

Man kan få skulder – og nakkeplager av sittestillende arbeid over lang tid, noe trening kan hjelpe til med å løsne stive muskler. Online hjemme trening er en fin mulighet å kombinere med gåturene i Marka.

Oslo Døveforening samarbeider med vår dyktige instruktør Siv Fosshaug med online hjemmetrening for tegnspråklige sporty kvinner.

Siv vil vise hvordan man kan trene RIKTIG og samtidig ha det GØY, mens pandemien varer. På programmet finner man Crosstraining og Pilates. Siv deler tips og originale vrier med gjenstander som vekt, sirkeltrening, intervalltrening og mye annet. Det vil bli gitt 2-3 alternativer for noen av øvelsene, slik at man får trening på sitt nivå. Det viktigste er å bevege seg, holde seg i form og ha det gøy.

Som instruktør har Siv en lang idrettsbakgrunn. I barndommen var hun innom flere idretter som håndball, fotball, svømming og langrenn. Tidligere var hun aktiv skiløper på nasjonalt nivå for døve. Hun har deltatt vinter Deaflympics og EM for døve i langrenn. Hun har bl.a, idrettslærerutdanning, hovedfag og aerobicinstruktørkurs fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun har bred erfaring fra Crosstraining (ulike typer sirkeltrening), Power (styrketrening), Yoga (Hatha, Vinyasa og Astanga), Pilates og bruk av ulike typer utstyr som manualer, strikk og treningsballer.

Påmelding
Tilbudet er for tegnspråklige kvinner i aldergruppe 20 – 60 år. Man bør ha noe treningsbakgrunn fra før. Online trening er fra uke 15 – 25. Maks 12 deltaker per gruppe. Påmelding er bindende. Dere får tilgang til en lukket gruppe på Facebook hvor man finner lenke til Zoom. Det skal være mulig å logge på 10 minutter før start.

Crosstraining på tirsdager kl.20-21. Oppstart 13.april.
Crosstraining er tøff og høyintensiv sirkeltrening med styrke og kondisjonsintervaller på ulike stasjoner. Crosstraining gjør deg sterkere og mer utholdende.
Utstyr: Matte og drikke

Pilates på fredager kl.16-17. Oppstart 16.april.
I Pilates trener man opp kjernemuskulatur, styrke og smidighet med fokus på konsentrasjon, balanse, pust og avspenning. Pilates består av presise bevegelser for bestemte kroppsdeler og avslutter med avspenning. Dette gir en god start på helga
Utstyr: Matte, to lette manualer (1-3 kg) eller to 1/2 brusflasker som fylles med vann i og drikke

Kursavgift:
For medlem av ODF: Kr. 400
For medlem av NDF: Kr. 450
For ikke medlem av ODF/NDF: Kr. 750

Påmelding innen søndag 11. april til Niels Kristensen – frivillig@odf.no
Man betaler kursavgiften etter at man har fått bekreftelse om plass.

Hopp rett ned til innholdet