Oslo Døveforening fikk prosjektmidler fra Stiftelsen Dam. Prosjektleder er Vidar R. Sæle og prosjektmedarbeidere er Niels Kristensen og Kristian Rugseth. Prosjektperioden er fra november 2020 til desember 2021. I prosjektgruppen har vi med oss Bjørg Strand fra seniorforeningen og Eldar Grundtvig fra Rådgivningskontoret for syn og hørsel.

Vi så i mars da alt ble stengt, og vi kunne ikke ha aktiviteter i foreningen. Vi startet opp aktiviteter en dag i juli på Skaug og i seniorforeningen fra august av. Men i november måtte vi avlyse alle aktiviteter fram til nyttår. Vi vet ikke hvordan situasjonen er på nyåret 2021.

Dette prosjektet er en fin mulighet å jobbe med eldre døve i Oslo i denne koronasituasjonen, som kanskje er isolert hjemme. Noen har nettverk, mens andre har ikke. Vi har digitale seniortreff på Zoom, men vi ser det er mange som ikke er med. Vi håper at eldre døve vil se dette som et flott tilbud å komme seg ut, og få besøk av en døv frivillig person.

Vi skal rekruttere døve frivillige som kan besøke eldre døve. Vi ønsker at frivillige og eldre møtes, for å gå en tur ute eller handle mat sammen. Prate sammen. Frivillige kan vise hvordan man kan bruke Zoom med pc eller Ipad/nettbrett.

Hva betyr å være frivillig? – Å være frivillig er en flott måte å bidra til samfunnet, lære nye ting og få nye venner. Les gjerne på www.om.frivillig.no/ny-frivillig

ØNSKER DU Å VÆRE FRIVILLIG?

 

Meld din interesse til Kristian Rugseth, sms 478 63 035 / kristian@odf.no .

 

ØNSKER DU Å FÅ BESØK?

Ta kontakt med Niels Kristensen, sms 402 30 515 / frivillig@odf.no .

For mer informasjon om prosjektet, kan kontakte prosjektleder Vidar R. Sæle, vidar.saele@odf.no.

Hopp rett ned til innholdet