Oslo Døve 60pluss starter første aktivitet torsdag 6. august. Vi skal besøke Roseslottet på Frognerseteren. Vi møtes ved T-baneholdeplassen på Frognerseteren (siste stopp) kl 11.00. Deretter går vi innom Roseslottet. De som kjører bil kan parkere ved Øvresetertjern, under Tryvannstårnet eller nedenfor Frognerseter kafe (der barnehagen er), så gå opp til T-banestasjonen.

Etter Roseslottet, kan de som ønsker spise på kafeen på egenhånd. Tips at man kan gå tur derfra ned til Holmenkollen t-banestasjon før man drar hjem. De som har bil, kan ta t-banen tilbake til Frognerseteren.

Informasjon om roseslottet.no
Du får nå muligheten til å oppleve det spektakulære kunstprosjektet om Norge under andre verdenskrig, og friheten som landet mistet. I 2020 er det 80 år siden Nazi-Tyskland angrep Norge, og 75 år siden freden. På toppen av Oslo vil du kunne se en eventyrlig kunstinstallasjon; et «Gullslott», synlig fra Oslo sentrum.

60pluss dekker inngangsbilletten og hver enkelt betaler selv mat på Frognerseter kafe.

Grunnet koronatiltak, kan vi ta imot maks. 20 personer i en gruppe.

Påmelding til daglig leder Vidar, sms 930 32 049 eller epost post(a)odf.no. Du vil få en bekreftelse om du får plass. Påmelding innen 3. august.

Hopp rett ned til innholdet