Under årets Heddadager i Oslo viser Brageteatret forestillingen «Nå er du Gud igjen» av Anders Duus. Dette er en barne- og ungdomsforestilling som har turnert hele Buskerud dette halvåret for samtlige av fylkets 5-7 trinn, til veldig god mottagelse.

Brageteatret gjestespiller på flotte Teater Manu, og under forestillingen 13 juni kl 16:30 blir den tolket for 40 publikummere. Barn og unge fra 10-15 tilbys fribillett til forestillingen, mens foreldre og andre voksne betaler ordinær pris (220,-).
Alle som ønsker dette må sende mail til hege@brageteatret.no slik at får registrert dere.

Om forestillingen: «Nå er du Gud igjen» handler om to elever som havner på gangen midt i en time. Den ene, hun ordentlige jenta fra den kule, men ikke kuleste gjengen, den andre, han kule gutten som alltid lager bråk og er truende. De skal absolutt ikke snakke med hverandre, men gradvis havner de inn i en samtale om hvorfor de har havnet på gangen, hvem de er sånn egentlig, hvorfor de er sånn, og om Gud har noe med saken å gjøre… eller ikke. Det er en varm, fin og nær forestilling, som vi opplever at elevene virkelig engasjerer seg i. Det stønnes og heies og ristes på hoder, og tilbakemeldingene er svært gode- fra de unge selv.

De små spørsmålene om de store tingene i livet vokser man aldri fra.. ei heller fordommer, usikkerhet og det å bli betatt av noen man absolutt ikke hadde planlagt å like…

Forestillingen varer i ca 50 minutter.

Tilbudet gjelder innen mandag 10 juni.

Mer info om forestillingen finner du her: https://www.brageteatret.no/forestilling/na-er-du-gud-igjen-av-anders-duus/

Hopp rett ned til innholdet