Koreografen bak forestillingen, Inger Cecilie Bertrán de Lis har ønsket å lage en forestilling hvor døve, hørselshemmede og hørende barn kan oppleve forestillingen sammen ute at det gjøres noe nummer av om man er hørende eller ikke.

Hun har samarbeidet med bla. andre Notam – norsk senter for teknologi i musikk og senekunst for å skape en taktil og visuell forestilling som appellerer til mange sanser på en gang. Hun har også med seg den døve musikeren Rita Lindager, som både spiller og er med i forestillingen som aktør.

Målsettingen for koreografen er å gi barna en magisk, visuell og fantasieggende opplevelse.

Passer for barn fra 2 til 6 år.

Her er en lenke til vår presentasjon av Tumble in the Junglehttps://www.dansenshus.com/forestillinger/yumble-in-the-jungle

Hopp rett ned til innholdet